Iveco er klar med den nye Iveco Daily allerede i juni. Første generation kom for 35 år siden, og tredje generation af den robuste arbejdshest fra støvlelandet vil få øjenbrynene til at løfte sig på mange erhvervs-chauffører.

Den nye varebil i det tunge segment byder desuden på mere plads i varerummet og bedre køreegenskaber takket været en ny opbygning og affjedring.

Bilens rammekonstruktion er med til at gøre den til en af klassens måske mest robuste varebiler. Der bliver endnu flere versioner at vælge imellem – ikke mindst på chassis-udgaverne.

20 kubikmeter varerum
Kassevognene byder på mere plads, øget lasteevne og lettere adgang til varerummet.  Ny udformning af undervognen, større akselafstande og totallængder samt større varerum sikrer masser af plads til godset.

Nye er 18- og 20 kubikmeter udgaver samt en 11 kubikmeter udgave – i forholdet mellem bilens totallængde og varerummets længde.

Kortere udhæng bag
Til gengæld bliver der kortere udhæng bag, som er med til at give de gode køreegenskaber, som Iveco lover. Der er ny affjedring fortil, som er med til at skabe den øgede totalvægt – og som tillige sikrer bedre komfort. En helt ny affjedring bagtil, udviklet til biler med enkelt-hjul montering betyder at læssekanten sænket med 55 mm.

Økonomisk sikrer den nye Daily en fem pct. brændstofbesparelse gennem optimerede  motorer, gearkasser og -udvekslinger. Det betyder samlet at bilen totaløkonomisk er billigere at eje.

Bedre komfort for chaufføren
Kabinen er også ændret, så der er bedre komfort for chaufførerne. Her skal også nævnes det lavere støjniveau, forbedret klimaanlæg og optimal kørestilling.

Daily produceres dels i Suzzara I Norditalien og i Valladolid I Spanien – og her er der også sket nyheder. Iveco har investeret heftigt i en opgradering af produktions-teknologien.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk