Den danske finale i Scanias internationale Top Team konkurrence blev vundet af holdet fra Scania anlægget i Fredericia – der kalder sig ”Erritsø drengene”.
 
På importørens kursus-center i Vejle slog de ”Team Stiholt”  fra forhandleren Im. Stiholt A/S i Aalborg, der kun var fire point bagefter. Sidste podieplads gik til ”Team V-Power” Fra Nyscan A/S i Hvidovre – holdet fik 10 point mindre end vinderne.

Bag ”Erritsø-drengene” gemmer der sig hjælpe-værkfører Flemming Hansen, mekanikerne Dennis Møller, Kim Møller Hansen, Jesper Nielsen og Poul Kjeldsen samt kundemodtager Christa Jepsen, der fungerede som holdleder og indpisker.

Begyndte med 21 hold
Mere end 100 danske mekanikere og reservedelsmedarbejdere fra de autoriserede Scania-forhandlere har deltaget i konkurrencen.

Gennem et hårdt udskilningsløb hen over efteråret 2012 blev de oprindelige 21 hold med i alt ca. 125 Scania-teknikere reduceret til de seks dygtigste hold fra Scania-anlæggene i henholdsvis Fredericia, Aalborg, Hvidovre, Sæby, Herning og Hjørring.

”I Top Team-konkurrencen dyster værksteds- og reservedelsmedarbejderne på paratviden, analytiske evner, systematik og kvalitet ved fejlfinding og reparation. I konkurrencen har deltagerne skulle løse en række teoretiske og praktiske opgaver under tidspres – præcis som til hverdag, hvor det gælder om at holde kundernes lastbiler og busser i drift med så lidt stilstand som muligt, siger pressechef Mikael Friis fra Scania Danmark.

Skal øge kvaliteten
Formålet med Top Team konkurrencen er desuden at sætte fokus på medarbejdernes faglige viden og samarbejdsevne for dermed at øge kvaliteten i alle dele af Scanias serviceorganisation.

Ud over æren ved at være bedst i Danmark har ”Erritsø-drengene” også vundet retten til at repræsentere Danmark i næste runde af den internationale Top Team-konkurrence.

8.000 deltagere i finalen
Den afvikles hos Scania i Tyskland senere i år, og herfra har vinderne fra Erritsø chancen for at kvalificere sig til verdensfinalen på Scania-fabrikken i Södertälje sidst på året.

”Her dyster de bedste serviceteknikere fra Scania-forhandlere i Latinamerika, Europa og Asien om at være verdens bedste i Scania-service – og der bliver virkelig kamp til stregen, for i finalen mødes de allerdygtigste af godt 8.000 Scania-medarbejdere fra 60 forskellige lande, siger Mikael Friis.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk