SmartVan er med på Transport 2019 med en række nye produkter – bl.a. indenfor tyverisikring, lastsikring, anhængertræk og kollisionssikring.

Produktsortimentet inden for tyverisikring, der dækker 360 grader rundt omkring varevognen. Firmaets UFO-låse er Europas mest solgte løsning indenfor området, og nu udvides nu sortimentet med en bilalarm med tilkoblet overvågning af varerummet.

Derudover kan man nu også finde DNA-sikring samt GPS-trackere blandt produkterne.

Forsikringsselskaber støtter op

SmartVan har tillige indgået aftaler med forsikringsselskaber som Tryg, Alm. Brand, TopDan¬mark og Danske Forsikring. De anbefaler nu deres kunder at installere sikringsprodukter fra SmartVan i varevogne.

Af andre produkter kan nævnes en EU godkendt frontbar – populært kaldet kængurugitter. Med det patentere¬de beslag kan man montere lygter på gitteret uden problemer – uden efterfølgende generende vibrationer.

Lastsikring

Specielt til de chauffører, der benytter varebilen til varelevering og kurerkørsel har SmartVan nye løsninger til lastsikring af pakker og materiel i varerummet. Produkterne er tysk producerede af høj kvalitet og fleksibilitet.

Endelig tilbyder man et trinbræt, der både letter indstigning i varebilen og beskytter mod lettere kollisioner.

Baggrund:

SmartVan i nordjyske Støvring er et dansk selskab med speciale i professionelt udstyr til varevognen. Man kan levere et bredt sortiment af udstyr til varebilen.

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk