Scania Danmark arrangerer det årlige Truckshow i Ishøj i forbindelse med ”Ishøj Familie Weekend.”

Der er de samme mange lastbiler – og masser af underholdning, men konceptet er ændret, da man i år samarbejder med Ishøj Erhvervsforening. Så der er gratis adgang i hele weekenden.

Fem år i træk har Truckshow’et tiltrukket op til 4.500 besøgende. I år kan de lokale erhvervsdrivende få mulighed for at udstille og sælge deres varer.

Lastbiler i centrum
Største trækplaster på Ishøj Truck Show bliver fortsat lastbiler i alle afskygninger – med underholdning samt øl- og madboder.

”Vi planlægger aktiviteter for både lastbilentusiasten og for den ganske almindelige børnefamilie, og så vil der, som noget nyt, være gratis adgang for alle besøgende hele weekenden,” siger Scanias regionschef for Fyn og Sjælland, Henrik Mortensen.

Samtidig med weekenden hos Scania, afholder ”Tempo Huset” flydende bådmesse i Ishøj Havn, så hele byen vil emme af god stemning og glade mennesker.

Veteranbus-transport
”Vi har indsat en veteranbus fra Sporvejsmuseet til at køre i pendulfart mellem Ishøj Station og de to arrangementer, så der er rig mulighed for at opleve begge arrangementer,” siger Henrik Mortensen.

Ishøj Truck Show er åbent 29. – 30. august kl. 9-18 om lørdagen og kl. 9-15 om søndagen

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk