Nissan har indgået et partnerskab med energikoncernen e.on ved at tilbyde to års gratis opladning og ladeboks til elektriske person- og varebiler.

Så nu kan man som virksomhedsejer få gratis strøm i to år plus ladeboks og ladekabler, hvis man investerer i en e-NV200 el-varebil – hjemme eller ved 1.300 ladepunkter i Danmark.

Det skal sætte gang i salget af de elektriske køretøjer til nye el-bilsejere.
Et års gratis medlemsskab af Forenede Danske Elbilister også i pakkeløsningen, så man kan lære en masse og elbiler.

Gælder alle Nissan elbiler

Partnerskabet omfatter også Nissans andre elbiler – e-NV200 Evalia minibus samt den helt nye Nissan Leaf personbil.

Sidste år udgjorde elbiler mindre end én procent af bilsalget. Elbilsalget var endda mindre i 2017 end i 2016. Den udvikling kan dog meget vel vende i år med det nye partnerskab.

”Vi har brug for at sætte ekstra skub i markedet, hvis Danmark skal nå målet om at blive fossilfri inden 2050. Derfor er vi gået sammen med Nissan om at tilbyde en løsning, hvor elbil-kunder ikke skal bekymre sig om udgifter til opladning de første to år. Det gør det langt mere enkelt og overskueligt at købe ny bil,” siger Tore Harritshøj, adm. direktør i E.ON.

1.300 offentlige ladepunkter

Han påpeger, at nye kunder både får ubegrænset opladning derhjemme på en ladeboks og på E.ONs mere end 1.300 offentlige ladepunkter, der alle forsynes med strøm fra vedvarende energikilder.

Aftalen inkluderer en ”All Inclusive”-pakke fra E.ON, som består af to års gratis opladning, en intelligent ladeboks samt ladekabel. Ved at samle ladeløsning og elbil i én pakkeløsning er ideen at gøre det mere overskueligt at skifte til elbil.

Voldsom stigning

For at vise udviklingen, har Nissan siden december modtaget over 150 forhåndsordrer på deres Leaf model, som introduceres herhjemme om to måneder.

Til sammenligning solgte Nissan blot 14 LEAF til privatkunder i 2016 og 2017. Den store efterspørgsel tyder på at 2018 bliver et mere positivt år for elbilmarkedet i Danmark.

Fakta om pakkeløsningen
Tilbuddet gælder til og med 31. marts 2018.
Ved køb af den nye Nissan LEAF, e-NV200 eller e-NV200 Evalia får man ubegrænset opladning, ladeboks inkl. standardinstallation og ladekabel med i prisen. Man kan vælge imellem All Inclusive CITY eller All Inclusive HOME fra E.ON
E.ON driver Danmarks største offentlige ladenetværk til elbiler med over 1.300 ladepunkter i byer og 50 hurtigladere langs motorvejene. Alle E.ONs ladestandere forsynes med certificeret vindstrøm fra havvindmølleparken Rødsand II.

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk