I mere end 25 år har Scania-organisationen hvert år hædret et antal medarbejdere for at bidrage til at fastholde og udbygge Scanias førende position på det danske marked.

Otte medarbejdere i den danske Scania-organisation har netop fået tildelt hædersbevisningen ”Det Gyldne Rat” for deres ekstraordinære indsats for koncernen i det forgangne år.

”Medarbejderne spiller den absolut vigtigste rolle i Scanias arbejde med at fastholde og udbygge sin førende position på det danske lastbil- og busmarked. Uden medarbejdernes engagement og professionalisme kunne vi ikke opnå de gode resultater, som vi gør, og derfor tillægger vi hædersbevisningen ”Det Gyldne Rat” stor værdi, siger Scania Danmarks adm. direktør Janko van der Baan.

Entusiasme er afgørende
Han fremhæer, at gode produkter og serviceydelser ikke gør det alene.

”Vi er leverandør til en transportbranche i konstant forandring, så medarbejdernes entusiasme og forandringsvilje er afgørende for, at Scania kan levere de bedste transportløsninger på markedet, siger Scania-chefen.

Den danske Scania-organisation består af godt 900 medarbejdere, der hver dag arbejder målrettet på at markedsføre lastbiler og busser med tilhørende serviceydelser.

”Jeg glæder mig hver dag over, at vi har så mange dygtige medarbejdere i vores organisation. De er vores vigtigste ressource, og jeg glæder mig særligt over de otte, som her er gået allerforrest og har vist det gode eksempel for deres kolleger, siger Janko van der Baan.

De otte medarbejdere, som netop er blevet tildelt ”Det Gyldne Rat”, får hædersbevisningen overrakt ved en ceremoni hos Scania Danmark i starten af april.

De otte medarbejdere er:
Dan Raaberg, reservedelsekspedient hos Scania i Aarhus
Jens Bækgaard, Driver Trainer hos Scania i Kolding
Jørgen Tirsgaard, ejendomsinspektør hos Scania i Ishøj
Ole B. Andersen, servicesælger hos Scania i Horsens
Peter Søndergaard, områdechef for Scania Finans i Ishøj
Ulrik Kristensen, værkførerassistent hos Scania i Vojens
Bente M. Kallan, kontorassistent hos Nyscan i Roskilde
Lasse Jensen, mekaniker hos Stiholt i Hjørring

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk