Hos Metalcentret A/S i Glostrup har man netop fået leveret en ny 12 tons Renault D-serie, som er blandt de mest smidige og kompakte distributions-lastbiler på markedet.

Man valgte den smalle udgave i stedet for Wide-udgaven, da bilen skal fylde så lidt så muligt i bybilledet. Samtidig skal den klare de daglige opgaver og have en fornuftig nyttelast.

Den flotte metalblå opbygning har Danlad i fynske Ejby stået for. Der er her mange spændende detaljer, så hverdagen bliver nemmere og mere bekvemmelig for chaufføren. Det gælder ikke mindst særligfe komfort-stole.

Den nye lastbil har en fem liter med 210 hk og seks trins automatgear. Køretøjet er leveret med komfortpakke samt ”Protect og safety” pakke. Dertil kommer højresvings- og bakkamera

Hos Metalcentret A/S der har til huse på Ejby Industrivej 100 i Glostrup, servicerer 20 medarbejdere dagligt hele Skandinavien.

Her tilbydes både dag-til-dag levering fra fast lagerprogram og skræddersyede ”totalløsninger” med f.eks. serieskæring eller eloxering.

Bilen er solgt og leveret af Volvo Truck Center Taastrup.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk