Det begyndte med ”The Ballerina Stunt”, hvor en linedanser Faith Dickey gik på line mellem to kørende Volvo lastbiler.

Siden fulgte bl.a. ”The Epic Split”, hvor kunstneren Jean-Claude Van Damme går i spagat mellem to lastbiler og ”The Casino” – med parkeringsasistenten, der skal parkere en Volvo FH.

Alle film med livetests, der viser helt bestemte fordele ved en Volvo lastbil – nemlig kontrol over en bakkende FH, dynamisk styring samt I-Shift dobbeltkoblings gearkasse – og alle film, der fik tusindvis af followers.

Ny test vises 3. december
Den 3. december offentliggøres der en ny livetest, hvor Volvo FMX-lastvognen udsættes for én af de hårdeste tests nogensinde.

Volvo FMX udsættes for den ultimative udfordring. Ifølge Volvo Trucks selv er dette den hårdeste test nogensinde i serien af livetests.

“Vi har lanceret en række nye funktioner til Volvo FMX i løbet af det seneste år, der er med til at gøre lastvognen uovervindelig i forhold til styrke og trækkraft. For at demonstrere over for folk, hvor meget lastvognen rent faktisk kan klare, udsætter vi den for den hårdeste test, vi kunne komme på,” siger Ingela Nordenhav.Hun er direktør for global marketing og kommunikation hos Volvo Trucks.

“Look who’s driving”
Hvad den nye test rent faktisk går ud på, bliver som sagt afsløret 3. december, når filmen ”Look who’s driving” får premiere på Volvo Trucks’ YouTube-kanal.

Tidligere har FMX været hovedperson i ”The Hook” – hvor Volvo Trucks præsident Claes Nielson selv stod på en FMX, der var løftet op i en wire over Göteborgs havn af en kran, for at vise styrken i trækkrogen i en FMX.

Fælles for de tidligere succeser er, at de tester Volvo-lastvognenes ydeevne på de mest spektakulære måder.

Den syvende film
“Look who’s driving” er den syvende test i Volvo Trucks’ serie af livetests, der startede med The Ballerina Stunt i 2012.

”Formålet med serien af livetests er at vise, hvor fantastisk Volvo-lastvogne kan præstere, ved at udsætte dem for helt spektakulære tests. Serien af livetests er blevet set over 100 millioner gange på YouTube og er blevet delt otte millioner gange online.

 

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk