En helt ny konstellation i bilbranchen er en realitet. Interdan-koncernen, der importerer Peugeot, Citroën, Mitsubishi og Opel, overtager aktiemajoriteten i den frie værkstedskæde QuickPot A/S.

Interdan vil fremover have 52 pct. af aktierne, mens den nuværende adm. direktør og medejer, Steen Haugaard Fransen, øger sin andel af virksomheden fra 33 – til 48 pct.

Overtagelsen har udgangspunkt i, at den anden medejer af QuickPot, Martin Pedersen, har valgt at frasælge sin samlede ejerandel på i alt 67 pct.

Strategisk målsætning

Der er tale om en strategisk målsætning fra Interdan, som ønsker at udnytte det store potentiale, der er i det frie eftermarked.

”Vi har store ambitioner på vegne af QuickPot – og har planer om at udvide antallet af QuickPot værksteder markant. Vi er også overbeviste om, at vi med vores kompetencer og ressourcer kan være med til at styrke QuickPots markedsposition – og styrke værdiskabelsen i virksomheden,” siger adm. direktør i Interdan Bil A/S, Kenneth Hansen.

28 service-værksteder

Den frie værkstedskæde er danskejet og består af 28 full-service værksteder i hele landet – med 130 mekanikere og dækmontører samt 25 lærlinge. Kæden har hovedsæde i Viborg, hvor det første værksted åbnede i 1993.

Steen Haugaard Fransen har ledt efter en ny partner med stærkt kendskab til autobranchen – i forbindelse med Martin Pedersens ønske om at træde ud af virksomheden.

Uddannelse, viden og data

”Uddannelse, viden og data bliver en altafgørende faktor i fremtiden, og jeg er sikker på, at QuickPot vil få stor glæde af Interdans medejerskab,” siger Steen Haugaard Fransen.

Han fortsætter som adm. direktør – en beslutning, der var vigtig for Interdan i ønsket om at engagere sig i QuickPot.

Interdans overtagelse af QuickPot er anmeldt til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Parterne forventer at opnå en godkendelse hen over sommeren.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk