intopit A/S har indgået aftale med tyske Kögl GmbH Betriebs-, Lager- und Fahrzeugeinrichtungen om import af bilindretningsproduktet ”FLEXMO.”

Viborg-virksomheden specialiserer sig i dag af landsdækkende leasing, service og reparation samt indretning af varevogne.

intopit A/S har gennem de seneste år etableret sig bredt i Danmark og med en fortsat ambition om en vækst i år med 40 pct.

Hurtig levering

Importøraftalen med FLEXMO division har været strategisk vigtig for intopit A/S.

”I FLEXMO så vi en leverandør, der kunne matche intopit på flere områder. Det gælder ikke mindst leveringstid, så vi som importør nu kan nedbringe til seks- til otte arbejdsdage fra bestilling – sammenholdt mod normen på to- til seks uger,” siger adm. direktør Magne Jacobsen, intopit A/S.

Han peger på et andet lighedspunkt mellem de to virksomheder – den fælles fokus på digitalisering og grønne tankegang.

Med fokus på leasing

”Begge de fokusområder bliver i sidste ende også en økonomisk fordel for kunden,” siger Magne Jakobsen.

intopit blev stiftet med tanke på at leasing skulle være lettere og mere fleksibelt for kunderne.

Hertil har man gennem digitalisering sikret hurtige og lette bestillingsprocesser, der i dag betyder at kunden kan bestille en varebil med blot tre klik på computeren og få leveret bilen indenfor 48 timer.

3D animationer

Med FLEXMO indretningsdesign har kunderne mulighed for at se indretningen i bilen på forhånd. Ved hjælp af interaktive 3D animationer, kan man selv afprøve alle skuffeudtræk og øvrige funktioner i indretningen forud for bestilling.

”For at sikre den bedste og mest effektive kundeoplevelse har det altid været vigtigt, at den digitale kundeoplevelse går hånd i hånd med den personlige betjening,” siger Magne Jakobsen.

Aftalen med det tyske firma indebærer ydermere, at Intopit nu også er blevet nordisk importør af FLEXMO.

Henter og bringer varebilerne

intopit tilbyder at hente og bringe kundens varebil uden omkostning for kunden. Samtidig indledes samarbejde med flere danske FLEXMO-forhandlere.

I spidsen for dette har man fra årsskiftet ansat Jesper Brandstrup som salgschef. Han har mange års erfaring i branchen for bilindretning.

Sparer 35 pct. vægt

FLEXMO producerer selv alt på egen fabrik i tyske Bubesheim og har udviklet et produkt,
der forener kvaliteterne i stålets styrke og aluminiummets lethed.

Man sparer op til 35 pct. vægt sammenlignet med traditionelle indretninger – og det betyder, at bilen bruger mindre brændstof.

Opbygger forhandlernet

”FLEXMO skal introduceres i resten af det skandinaviske marked, men først og fremmest er fokus nu at styrke markedspositionen i Danmark, hvor arbejdet med opbygning af et forhandlernetværk er i fuld gang,” siger Magne Jakobsen.

Intopit A/S, der er en del af AC Group-koncernen, har seks egne afdelinger og samarbejder med 32 serviceværksteder.

AC Group er desuden kendt for produktion af cylindre og løfteudstyr.

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk