Iveco har for nyligt modtaget to prestigefyldte internationale anerkendelser:

I Kina blev den nye Naveco Chaoyue kåret som ”Truck of the Year China 2013”, mens Iveco Tector Attack i Brasilien blev tildelt ”AutoData Award” prisen som bedste lastbil.

Priserne kommer kort efter titlen ”Truck of the Year 2013” i Europa, som gik til den nye Stralis Hi-Way.

Titlen i Europa uddeles af 25 journalister fra de mest anerkendte fagblade i Europa til den lastbil, der ”har givet det største bidrag til forbedring af landevejs-transporten, hvad angår brændstoføkonomi, sikkerhed, køreegenskaber, komfort og miljøvenlighed, som juryen udtrykker det.

Letvægts-klasse
Ved Guangzhou Motor Show i Guangzhou i Kina blev prisen som ”Truck of the Year China 2013” uddelt til Naveco Chaoyue, den lette lastbil, der produceres af det kinesiske joint venture mellem Iveco og Nanjing Automotive Corporation. Bilen er i klasse med Iveco Daily.

Prisen arrangeres af ”China Automotive News” – et vigtigst kinesisk fagtidsskrift, og tildeles af en jury sammensat af fagfolk fra transport- og logistiksektoren, universitetslærere og forskere.

Den præmierede lastbil har været underkastet en række tests udført af forskere fra China Automotive Engineering Research Institute for at vurdere dens teknologi, ergonomi, æstetik og køreegenskaber.

Italiensk motor
Med F1C-motoren fra FPT Industrial (Fiat Power Train) har Naveco Chaoyue vist gode præstationer, hvad angår effekt, bremsesystem, acceleration, hastighed og lydsvaghed i forhold til modellerne fra de andre konkurrence-deltagere.

Pris i Brasilien for 7. gang
I Brasilien løb Iveco for syvende gang siden 2007 med AutoData Award’en, som gives inden for automobilsektoren af forlaget bag fagtidsskrifterne AutoData, Transpodata og AutoData Agency.

Iveco Tector Attack blev valgt som ”Best Truck” i kategorien af mellemtunge lastbiler for dens kvalitet og teknologiske egenskaber.

Lastbilen, der fås i versionerne 4×2 og 4×4, kombinerer styrke, holdbarhed og lave totale omkostninger, hvilket gør den til en af de mest interessante transportløsninger i det mellemtunge segment, som juryen pegede på.

Siden år 2000 er ”AutoData” prisen hvert år blevet uddelt til producenter og deres forhandlere.  Finalisterne vælges i første runde ved offentlig afstemning, og derefter vurderes de endeligt af deltagerne i ”AutoData Perspective Seminar”, som udpeger vinderne.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk