I dag onsdag lanceres Iveco Bus, som er det nye varemærke for Ivecos persontransportdivision. Det nye mærke erstatter det tidligere Iveco Irisbus navn og bekræfter hermed selskabets engagement inden for denne sektor.

Ændringen markerer begyndelsen på en ny fase for Ivecos aktiviteter inden for kollektiv passagertransport med en målsætning om at vokse på globalt plan. Det er sidste skridt i en omfattende konsolideringsproces som har dybe rødder i selskabets historie og er resultatet af mere end hundrede års erfaring.

Europæisk kulturarv
Iveco Bus bygger i realiteten på en prestigefyldt europæisk kulturarv, som har gjort det muligt for selskabet at udvikle sig til en af de helt store aktører inden for passagertransporten i Europa.

Det nye varemærke Iveco Bus forstærker divisionens identitet og sammenhæng med selskabets øvrige internationale aktiviteter, hvilket er med til yderligere at fremme udviklingen og genkendelsen af produkterne i busprogrammet, især på de markeder i Sydamerika og Kina, hvor Iveco allerede har en vigtig og velkonsolideret tilstedeværelse.

Lave omkostninger
Bæredygtighed, teknologi og lave totale omkostninger for ejerne er stærke argumenter for Iveco Bus og harmonerer fuldstændigt med Ivecos øvrige produktprogrammer.

Den nye identitet falder sammen med lanceringen af den helt nye Euro VI bybus, som vil have verdenspremiere på den 60. UITP-verdensudstilling for offentlig transport i Geneve, Schweiz, i dagene 26. til 30. maj 2013.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk