Fiat i Danmark lancerer nu Jeep herhjemme igen. Det drejer sig om den ikoniske Wrangler-model, der udspringer fra af den første Jeep fra anden verdenskrig – samt den legendariske Grand Cherokee SUV. I andet kvartal i år følger den helt nye Jeep Grand Cherokee.

Bilerne kan allerede købes i dag hos de to Jeep forhandlere i Fredericia og København – nemlig ATbiler A/S i Fredericia samt Hersild & Heggov ved Djarlo Automobiler A/S i Nærum nord for København.

Er i forretningerne
”De første Grand Cherokee er allerede ankommet til forhandlerne, mens Wrangler følger i løbet af et par måneder. Begge biler bygges i USA. Man kan også bestille bilerne som gulplademodeller, som ombygges hos Autologik i Ringsted og Vamdrup, siger pressechef Steffen Holm fra den danske importør.

Hos Fiat Group Automobiles Denmark har man ventet med at introducere Jeep til nu, og man er glade for at kunne meddele, at man genintroducerer Jeep på det danske marked.

Frihed og eventyr
”Jeep er et ikonisk bilmærke med en historik, der rækker mere end 60 år tilbage i tiden. Samtidig er Jeep-brandet uløseligt forbundet med en række værdier, som vi ved, at de danske forbrugere sætter stor pris på: Frihed, eventyr og amerikansk tradition. Det er derfor med stor stolthed, at vi nu genintroducerer Jeep på det danske marked gennem et autoriseret salgs- og servicenetværk. Vi ser frem til at kunne løfte sløret for flere detaljer og glæder os til kunne køre Jeep ind på det danske marked igen,” siger Svend Overgaard Laursen, administrerende direktør hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Fiat ejer Chrysler 100 pct.
Flere detaljer vil blive annonceret i den nærmeste fremtid.  Der vil blive afholdt pressemøde i slutningen af januar eller i begyndelsen af februar.

Chrysler var tidligere repræsenteret af Mercedes-Benz Danmark. Daimler organisationen stod tidligere bag amerikanske Chrysler i en årrække. Fiat koncernen har netop erhvervet alle aktier i Chrysler.

Foreløbig er det kun de to Jeep-modeller, der skal sælges herhjemme. Således ikke Chrysler Voyager, der sælges som Lancia Voyager i bl.a. Italien.

Jeep modeller:
Jeep Wrangler kommer med en 2,8 liters turbodieselmotor på 200 hk. Den kører 11,4 km/l og udleder 217 g CO2/km.

Jeep Grand Chekokee kommer med en 3-liter V6 turbodiesel med 250 hk og 8 trins automatgear. Den kører 13,3 km/l og udleder 198 g CO2/km.

Begge dieselmotorer leveres af VM Motori i Italien under Fiat Power Train.

Priser:

Jeep Grand Cherokee 3,0 V6 MJT turbodiesel 250 hk – 664.177 kr.  plus moms.

(hvide plader:  1.330.000 kr.)

Jeep Wrangler 2,8 CRDI turbodiesel 200 hk – 395.050 kr. plus moms.

(hvide plader: 750.000 kr.)

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk