(HANNOVER)

Med 129 point, hele 48 point flere end den nærmeste konkurrent, kunne T-serien på IAA Commercial Vehicle Show i Hannover den 23. september modtage kåringen som International Truck of the Year 2015.

Juryen bag udnævnelsen består af 25 journalister fra fagpressen, og præsidenten for juryen, Gianenrico Griffini, kunne overrække prisen til Renault Trucks´ direktør Bruno Blin på IAA i Hannover.

De 25 jurymedlemmer repræsenterer hver deres internationale fagblad og kårede T-serien som det køretøj, der har bidraget mest til lastbil-nyheder i år.  

Prisen blev tildelt Renault Trucks’ T-serie på baggrund af en række kriterier såsom teknologisk innovation, komfort, sikkerhed, køreegenskaber, brændstofbesparelse, miljømæssigt fodaftryk samt totalomkostningerne ved at eje lastvognen.

Juryen nævnte flere af T-seriens kvaliteter, men i særdeleshed de aerodynamiske løsninger og dens komfort blev fremhævet.

”T-serien kombinerer kvaliteterne fra Renault Trucks’ tidligere modeller med den nyeste teknologi på markedet. Dette har resulteret i en af de mest signifikante produktlanceringer i de seneste år”, sagde Gianenrico Griffini, formand for International Truck of the Year juryen.

Han er meget glad for at modtage prisen på vegne af Renault Trucks – og han vil gerne dele den med alle ansatte i virksomheden og netværket i hele verden.

”Prisen gør os stolte og vil også gøre dem der køber, og ikke mindst kører vores lastvogne, stolte”, sagde Bruno Blin, øverste chef for Renault Trucks, da han blev overrakt prisen.

Han pegede på, at Renault Trucks for et år gik vi ind i en ny æra med lanceringen af det helt nye produktprogram.

”Denne pris er den bedst mulige måde at fremhæve Renault Trucks’ nye identitet og vil være et stærkt argument i kampen om nye kunder”, sagde Bruno Blin.

Nummer to i kåringen blev DAF CF og nummer tre Mercedes-Benz Atego.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk