Voldsom kritik af beslutningen om at tvinge passagerer fra klippekort til rejsekort samt løftet pegefinger fra transportminister Herik Dam Kristensen, har aktørerne fa trafikselskabet Movia, Metroselskabet og DSB besluttet at udskyde udfasningen af klippekortet endnu et år.

Transportministeriet har oplyst til Berlingskes Nyhedsbureau, at klippekortene fortsætter til juni 2014.

I går udtalte ministeren, at rejsekortet skulle fungere upåklageligt, før det blev indført – men med de seneste historier om, at man få inddraget sit rejsekort, hvis man glemmer at ”stemple” ud efter rejsen tre gange, så var fiaskoen en realitet.

I sidste øjeblik
Der er ellers kun 12 dage, til klippekortet ikke skulle være gældende længere, så det var i 11. time, at beslutningen blev trukket tilbage.

Flere politiske partier har også krævet en garanti for, at Rejsekortet skulle fungere optimalt, inden klippekortet blev udsluset.

Men den garanti kan selskaberne bag Rejsekortet ikke give, skriver Berlingskes Nyhedsbureau.

Aktører på hastigt tilbage
»Vi tror ikke længere, det er en klog beslutning at udfase klippekortet. Vi fortsætter med at sælge rejsekortet, men det handler om, at kunderne kan være trygge,« siger administrerende direktør Dorthe Nøhr Pedersen fra Movia til TV2 News.

Busselskabet har dannet forbund om Rejsekortet med DSB og Metroselskabet. Sidstnævnte er enig i, at der må ændres i indfasningen.

»Vi kan ikke forsvare over for kunderne, at de ikke kan være helt trygge ved Rejsekortet. Der skal mere til, og kunderne skal ikke udsættes for de risici,« siger administrerende direktør i Metroselskabet Henrik Plougmann Olsen til TV2 News.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk