DAF Trucks og SCS Software er gået sammen om at føje New Generation DAF XG og XG+ til computerspillet Euro Truck Simulator 2.

Dette giver mulighed for allerede nu at køre den nye serie af lastbiler virtuelt.  Serieproduktionen af den rigtige lastbilsserie indledes først i oktober 2021.

Udnytter nye regler

DAF er i øvrigt den første producent, der har skabt en lastbilserie, der udnytter de nye europæiske regler for masser og dimensioner.

De nye XF, XG og XG+ tilbyder høj kvalitet, 10 procent forbedret brændstofeffektivitet, en komplet pakke med passive og aktive sikkerhedsfunktioner – og det næste niveau af luksus inden for lastbildesign.

Husk tilmelding

New Generation DAF sættes som nævnt i produktionen i oktober, men via computerspillet kan man altså tage plads bag rattet nu.

Man skal tilmelde sig for at få en demokonto i den virtuelle “DAF Ride and Drive”, der findes i den nyligt lancerede DAF Virtual Experience (https://virtualexperience.daf.com).

Køb i Stream butikken

Euro Truck Simulator er et spil med SCS-software og kan købes via Steam-butikken (https://store.steampowered.com/app/227300/Euro_Truck_Simulator_2/)

Både New Generation DAF XG og XG+ er allerede tilgængelige i #ETS2. #SCSsoftware #truck #startthefuture #trucking #trucker på de sociale medier.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk