En af markedets mest alsidige krantyper, HIAB’s Z-serie, bliver nu lanceret i to nye udgaver – HiPro 171 og HiPro 191.

Z-serien, der også kaldes kranernes “schweizerkniv” kan foldes til en Z-position og parkeres bag førerhus, mens hjælpeværktøjet stadig er monteret.

Hiab er en del af Cargotec koncernen.

Mange typer opgaver
Z-serien er konstrueret til opgaver, hvor der typisk kræves hurtighed, effektivitet og et højt antal belastningscyklus. Således vil kunder, der håndterer gravning, opfyldning, affaldshåndtering og andre opgaver med lette redskaber, kunne udføre arbejdet hurtigere.

Med et intelligent designet armsystem, hvor slangeføringen og det kædedrevne udskudssystem er monteret indvendigt, er resultatet en hurtig og effektiv kran.

Forbindelsesstykket mellem kranens spids og redskabet (HPL) beskytter desuden slangerne, for at forhindre driftsstop og unødige udgifter.

Kompakt udformning
Z-serien hører til de kraner, der som nævnt kan være inden for dimensionerne af lastbilens førerhus i parkeret position, mens redskaberne stadig er monteret. Det fjerner behovet for et tidskrævende arbejde med montering og afmontering af værktøj på kranspidsen.

Det nye design betyder også, at det nu er nemmere for føreren at dække lasten under transport og overholde den seneste lovgivning.

Hurtige og præcise
De nye kraner er blevet udviklet med fokus på kundernes behov for hurtig og præcis styring. Med et robust design giver de pålidelig produktivitet.

Z-seriens kompakte design gør det let at placere dem på kompakte lastbiler med begrænset monteringsplads. De nye HiPro-styringssystemer gør kranerne hurtige, og hydrauliksystemet sikrer oliegennemstrømning ved højt tryk.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk