Rune Cederborg fra firmaet Cederborg Transport og Service, der servicerer lifte fra den franske producent Haulotte, bestilte i forsommeren en ny Iveco Daily med 8-trins Hi-Matic automatgear, uden at have prøvet det.

Han fik da at vide, at der var noget nyt på vej fra Iveco – og købte så den nye Daily. Senere, da Iveco havde leverede den nye bil med automatgearkassen, som tyske ZF producerer til Iveco’s Daily-serie, bestilte han en til.

Det er en Daily med en motor på 205 hk motor med Hi-Matic automatgear. Den er på vej og vil efter planen blive leveret midt i november til servicevirksomheden, som holder til i Skævinge mellem Hillerød og Frederiksværk.

I Danmark og Sverige
De nye biler skal køre i Danmark og det sydlige Sverige. Kørselsbehovet for Cederborgs biler, der er bygget op som servicevogne med forskelligt værktøj og nødvendige reservedele, ligger på omkring 60.000 kilometer årligt.

Brændstoføkonomi, driftssikkerhed og mulighed for god service tæller med, når der skal vælges leverandør.

”Jeg har ikke haft problemer med mine Daily, og vi har styr på brændstoføkonomien og holder øje med forbruget,” siger han.

Første Daily i 2006
Rune Cederborg begyndte sin virksomhed med fokus på servicering af Haulotte-lifte til byggeriet i 2004. I februar 2006 købte han sin første Iveco Daily, som han stadig har.

Senere er der kommet flere Daily til. I Jylland kører der en Daily 35S18, mens der i Nordsjælland kører en Daily 29L14.I alt har Cederborg Transport & Service fire biler ude af køre på vejene i Danmark og Sydsverige for at servicere Haulotte’s kunder.

De nye sorte kassevogne, som Iveco har og skal levere til Cederborg, er af typen Iveco Daily Hi-Matic Van, 35S21A8V, med et varerum på 10 kubikmeter. Den er leveret af Iveco’s Key Account Manager Morten Mangor Iversen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk