Hvorfor købe en ny varebil, hvis man ikke prøvet den ordentligt inden? Det spørgsmål bør alle potentielle varebilskøbere stille sig selv, inden de skriver under på slutsedlen.

Derfor har Mercedes-Benz Danmark indledt deres ”Meget, mere og mest Vito” kampagne, hvor man kan låne en Vito i 24 timer hos nærmeste Mercedes-Benz ProCenter.

Der er tale om tre udgaver af Vito, som havde premiere på Transportmessen i Herning. Der er tale om en helt ny form for markedsføring af Vito modellerne – i udgaverne Go-, More og Complete.

Tre udstyrs-niveauer

”Vi har udarbejdet en kampagne, hvor vi har gjort det enkelt for kunden at vælge sin Vito varebil.

Der er de tre udstyrs-niveauer, som vi har udviklet i Danmark, hvor man kan vælge den udgave med den motor, den længde og det udstyr, som man har brug for – men selv laveste Go niveau til 24.000 kr. i udbetaling og 1.900 kr. om måneden omfatter ganske meget udstyr så som træthedsovervågning, aircondition, fartpilot med fartbegrænser og varme i førersædet,” siger chef for Mercedes-Benz varebiler i Danmark – Lars van het Erve.

Det får man i varebilerne

Go udstyret omfatter motorer fra 109- til 114 CDi, mens More- og Complete udstyr omfatter motorer fra 114- til 119 CDi.

Fra ”Go”-udstyrslisten kan nævnes dæktryksovervågning, el-sidespejle, fartpilot, justerbart rat, varme i førersæde og træthedsovervågning. I ”More” udgaven tillige kombi-instrument med 4,2 tommer display, multifunktionsrat og regnsensor – og endelig ”Complete” med sammenklappelige sidespejle,  indfarvede kofangere, læderrat, lændestøtte og armlæn på førersæde, navigation, oliefyr, p-assistent, bakkamera og radio med fuld infotainmentindhold – samt automatgear.

Opjuster på større motor

Med et par hundrede kroner mere om måneden kan man så opjustere med øget længde og større motorer.

Dertil kommer fem sikkerhedspakker, som også kan indbygges i leasingprisen: Komfortpakke, Safe+ pakke, Cargo pakke, Navi pakke og Vinterpakke – fra ekstra 155 kroner om måneden for en Navi Pakke, Cargo Pakke og Vinterpakke koster 175 kr. om måneden, Safe+pakke koster 222 kr. om måneden og Komfortpakke 275 kr. om måneden. Alle Vito i dag har bl.a. sidevinds-assistent standard.

Aftalen omfatter også serviceaftale og løber over fire år og gælder for 15.000 km. pr. måned – men alt kan justeres efter kundens behov.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk