Foliering af last og varebiler sikrer både, at man let får den rigtige firma-farve på køretøjet, og at man efter endt leasing-periode kan levere køretøjet tilbage i den originale lakering – uden ridser og uden at en farve er falmet.

KH One Stop overdrev måske en kende under Transport 2013 i Herning ved at foliere en Porsche Cayenne Van – og så kalde den kølebil for nu at promovere endnu en af selskabets specialiteter: kølebiler.

Stor opmærksomhed
For selv om bilen kunne have været blevet til en kølebil, så ville det kræve en dyr indretning – og ikke kun en foliering. Men det skabte stor opmærksomhed på standen.

KH One Stop har i mange år haft agenturet for det amerikanske selskab Thermo King, som er blandt verdens største producenter at kølemaskiner til bl.a. last- og varebiler – men forretningen i Sønderjylland har efterhånden mange aktiviteter.

Det gælder foliering af biler, tyverisikring/positionering og avancerede løsninger på opdeling af varebiler med ét kølerum og ét varmerum. Endelig viste KH One Stop også deres salg og service af MBB Palfinger læssebagsmæk.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk