Jaguar Land Rover København åbner søndag sin nye bilforretning på Bistrupvej i Birkerød – og med  1.100 kvm.  værksted og udstilling – og plads til 15 biler, er en drøm gået i opfyldelse for Henrik Høyby, filialchef i Jaguar Land Rover København.

”Vi har været igennem en omfattende og ambitiøs opgradering af vores eksisterende rammer for Jaguar og Land Rover, og resultatet er et topmoderne byggeri, som blandt andet kommer til at byde på endnu bedre faciliteter for vores kunder. Forretningen er opført i fuld overensstemmelse med de nyeste krav og forskrifter fra Jaguar og Land Rover – for både indretning, belysning og materialer,” siger Henrik Høyby.

Det betyder bl.a., at værksted og forretning er under samme tag. Desuden er reservedelslageret blevet udvidet, så adgangen til reservedelene er blevet lettere.
 
Dobbelt så mange biler under tag
Med de 15 biler i udstillingen har man plads til dobbelt så mange biler som tidligere.

”De kommende år kan vi glæde os til et endnu større og flottere modelprogram fra de to engelske luksusmærker Jaguar og Land Rover. Vi har specielt høje forventninger til den kommende Jaguar XE, som introduceres sommeren 2015. Samtidig har vi en velbegrundet formodning om, at vi vil fortsætte den succes og vækst, som vi har oplevet med Jaguar og Land Rover, siden vi startede med at forhandle de to mærker,” siger Henrik Høyby.

Land Rover og Range Rover oplever i øjeblikket en stigning i salget af gulpladebiler – og her vil den nye Discovery blive et spændende islæt i modelprogrammet.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk