(PARIS)

Verdens største LEGO æske blev brugt, da eksperter gennem fem måneder byggede en 13 meter høj kopi af London Bridge – og anvendte 5,805,846 klodser.

Det er de fleste LEGO klodser, der nogensinde er anvendt til en LEGO model. Det svarer til afstanden mellem London og Paris – udlagt i de små klodser fra Billund.

Opgaven med broen blev stillet af Land Rover i forbindelse med præsentationen af den nye Land Rover Discovery nær fabrikken ved Birmingham i England i går.

Samtidig havde man engageret en række særdeles kendte englændere til at være med – bl.a. den royale rytter Zara Phillips og Americas Cup kaptajnen Ben Ainslie.

Femte generation
Den nye Discovery er femte generation siden introduktionen for 27 år siden. 1,2 mio. slutsedler er skrevet siden. Den nye er dog noget mere digitaliseret – og langt mere sikker. Terræn-egenskaberne er stadig legendariske.

Ved præsentationen blev der trukket en LEGO-kopi af Ainslie’s Americas Cup båden næste år under broen i en 90 cm vanddybde – bygget af 186.500 LEGO klodser.

En ny Discovery stod på de løftede broklapper – jo, LEGO klodser fra Danmark er stærke varer.
I øvrigt har Land Rover importøren i Danmark frigivet priserne på den nye bilmodel. Van-priserne ventes at ligge mellem 450.000- og 800.000 kroner plus moms. Billigst for en 2-liter 180 hk Td4 S-model – dyrest for en 3-liter First Edition Td6 med 258 hk.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk