Endnu en Land Rover model er på banen – med premiere i Paris, og skal få succes’en for Land Rover til at nå nye højder. På biludstillingen i Paris var der premiere på den nye Discovery¬-model, der skal få nye kunder til den britiske off-road’er.

”Vi regner med at få bilen hjem i februar måned – med salg og både biler på hvide- og gule nummerplader. Vi har set et stigende salg af bilerne som Van” siger Per Temmesen, adm. direktør for den danske importvirksomhed.

Til dato er den mest sælgende Land Rover-model Range Rover Evoque, hvor der har været investeret 2-3mia. kroner i på fabrikken. Nu følger den nye Discovery, der også skal bygges  på Halewood fabrikken. 200 millioner Pund er der investeret i forbedringer. Man forventer at ansætte 200 nye medarbejdere.

Fra to biler til én
Den eksklusive bil skal både erstatte den tidligere Discovery og være løsningen for tidligere Freelander ejere. For Frelander fortsætter ikke.

”Bilen er designet og bygget til at være verdens mest alsidige og kompetente kompakte premium-SUV og vil ikke kun tiltale eksisterende Land Rover-kunder, men også en helt ny kundegruppe, som måske aldrig tidligere har overvejet Land Rover,” sagde Gerry McGovern, Land Rover Design.

Sidste år satte Land Rover en ny salgsstandard for et helt år med 348.338 solgte biler – en stigning på 15 % – og salget ser ud til at være på vej mod en ny rekord i år.

Bygges nær Liverpool
Discovery Sport produceres på Land Rovers produktionsanlæg i Halewood i Liverpool og kommer på markedet i 2015 sammen med den eksisterende Land Rover Discovery med syv sæder i over 170 lande verden over.

Salget af Land Rover på globalt plan er konstant stigende efter et rekordår for bilsalget i 2013. Sidste år satte Land Rover en ny salgsstandard for et helt år med 348.338 solgte biler – en stigning på 15 pct. – og salget ser ud til at være på vej mod en ny rekord i år.

I de seneste tre år er der investeret 550 mia. Pund – cirka 3 mia. kroner – på fabrikken. De 45 Mio Pund handlerne alene om Discovery.

Fabrikken arbejde på fire fronter: Automatisk opbremsning, speciel affjedring, avanceret ny affjedring og nye bremsemetoder.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk