De sidste par dage har fagfolk fra entreprenør- og anlægsbranchen været vidne til masser af aktivitet på fagmessen Entreprenør og Håndværk ’15 i Herning. Og allerede på førstedagen blev der flyttet meget jord for at demonstrere maskinernes kunnen.

De store dumpere og dozere blev udfordret fra starten, da Danmarks største arbejdende fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen, E&H ’15, åbnede i går med 115 udstillere på MCH Outdoor Arena i Herning.
 
Det er en udendørs, arbejdende fagmesse, hvor de besøgende både kan se og prøve maskinerne i drift.

Iveco, MAN og Isuzu
Udstillere på messen er også lastbilproducenterne Iveco og MAN, der viser deres terrængående køreegenskaber, der ikke er meget rinngere end flere af gravemaskinerne. Også en enkelt pick-up producent, Isuzu, har valgt E&H ’15 til at vise deres terrængående biler.

E&H ’15 fortsætter lørdag med mange aktiviteter. Foruden de arbejdede maskiner er der fredag DM i minigraver. Her deltager 19 finalister fra hele landet for at dyste i fire forskellige øvelser, som skal udføres i en halvandet ton tung minigraver, som er en af de mest benyttede maskintyper i bygge- og anlægsvirksomhederne.

Alle øvelser skal gennemføres så fejlfrit som muligt og på tid. Til at kommentere undervejs i finalen kommer radiovært og stand-up komiker Anders Bonde.
 
Knuseanlæg i aktion
Lørdag bliver der også mulighed for at se, når store knuseanlæg forvandler beton og andet affald til slagger og andet brugbart materiale til genbrug.

Demonstrationen af knuseanlæg kører tre gange om dagen og bliver kommenteret af tidligere journalist og tv-vært Ole Stephensen.
 
E&H ’15 arrangeres i et samarbejde mellem MCH og brancheorganisationen Maskinleverandørerne.

Messen er lørdag fra klokken 09.00 til 17.00.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk