Forventningerne til den nye Mercedes-Benz har været høje, men selv om bilen er sikrere og yderligere forbundet til omverdenen – så er det stadig den vigtige arbejdshest, der fortsætter ufortrødent.

Varekassen i den nye Mercedes-Benz Sprinter holder helt målene som den tidligere Sprinter, for så kan kunderne flytte indretningen videre.

De store hængsler i bagdørene er delvist afløst af magneter for at skabe mere plads og sikre, at dørene ikke blæser op under af- og pålæsning.

Opdaterede motorer

Motorerne (OM 651) er genbrug langt hen ad vejen om end i opdaterede versioner – men sikkerhedsniveauet er yderligere forbedret og det er tydeligt, at bilen er første skridt hen mod den selvkørende Sprinter.

Til dagens dont er det jo vigtigt, at den ikke er for futuristisk – for med et par tusinde solgte nye Sprinter i 2017, har den fortsat en nutidens arbejdsopgave.

Forhjulstræk er nyt

Men den kan nu fås med både for- og baghjulstræk samt firehjulstræk. Man kan også vælge mellem flere udgaver af instrumentbrættet – fra basis til ”All Inclusive.”

Fra fremtidsudgaven, som vi har vist flere gange, er det især frontpartiet, der er fornyet – og man kan bestille sin bil med flere typer kølergrill – sågar i flere farver.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk