Stiholts lastbilsælger Christian Pedersen har igen leveret en spektakulær lastbil til den nordligste del af det danske rigsfællesskab.

Arctic Transport ApS ved Matti Eriksen i Nuuk har nemlig suppleret sin flåde af Scania kranbiler med en ny R 490 CB8x8 kranbil.

Arctic Transport er specialist i ophaling og flytning af både samt løfteopgaver i byggeindustrien.

Opbygget i Hjørring

Ud over at være udrustet med træk på alle hjul (8×8) er bilen meget speciel ved, at den faktisk er ombygget fra G- til R-model.

Det skyldes, at Scania på ordretidspunktet ikke kunne levere en R-model med træk på alle hjul, hvorfor bilen blev bestilt hjem som et G-chassis og efterfølgende ombygget med det højere R-førerhus.

Bilen er opbygget af Stiholt i Hjørring med Palfinger PK110.002-kran med otte hydrauliske udskud og en max. hydraulisk rækkevidde på 22,5 meter. Dertil kommer fast lad med integrerede bådstøtter og udtræk.

Seriøst forarbejde

Christian Pedersens levering bygger på det seriøse forarbejde, som Stiholts nu afdøde lastbilsælger Carsten Precht Jensen tidligere har udført på Grønland. Her lykkedes det for ham at opbygge et godt kundeforhold til mange grønlandske lastbilkunder.

Det er bl.a. Matti Eriksen, der fik leveret en Scania R 480 LB8x2 og en R 480 CB8x8 med store Palfinger-kraner af Carsten Precht-Jensern, inden han døde i fjor efter kort tids alvorlig sygdom.

Christian Pedersen har med succes taget over efter Carsten Precht Jensen – og han har allerede leveret flere nye Scania på det grønlandske marked, som Stiholt har det officielle Scania-salgsansvar for.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk