Randers Transport har sat lyset i fokus på firmaets nye MAN TGX, som udover LED lys for og bag samt reflekterende logos.

Nok er der mange vognmænd, der sætter mange lygter på deres lastbiler, men hos Randers Transport er man gået skridtet videre med reflekterende logos på døre og bag på den nye MAN TGX trækker, som man netop har fået leveret. Bilen er en model 26.500 6×2/2 pusher trækker.

Kører over hele landet

Randers Transport har historie helt tilbage til 1983, og består i dag af 12 lastbiler med kørsel i hele landet. De har fokus på mange typer transporter, lige fra godstransport til kurér til privatflytninger.

Bilen er købt som en meget veludstyret bil med udstyr som ACC (Adaptiv Cruise Control), Luft-styret varmeanlæg, multifunktionsrat, MAN EfficientCruise samt LED-for og baglygter.

Hurtig levering

Bilen var en lagerbil hos MAN i Tilst ved Aarhus. Derfor kunne man klare en leveringstid. Bilen passede dog ikke umiddelbart til kundens smag, når det gjaldt udstyr.

Derfor måtte salgskonsulent Peter Østerby sende bilen ind over værkstedet med en lang ønskeseddel fra kunden.

Lang udstyrsliste:
Lygte bom inklusive fire LED fjernprojektører og to Michelin mænd.
To trykluftshorn.
Arbejdslys hele vejen rundt om bilen.
Slingerlygter for og bag.
Indfarvet kølergitter og spejle.
Blå dioder i kabinen.
Røde dioder langs spoileren.

Herudover dette udstyr har Randers Transport selv sørget for at få bilen beklædt med stafferinger og logo med refleks-effekt på sider og bagpå, så man slet ikke kan overse bilen ude på landevejen.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk