MAN Trucks har netop vundet designprisen ”IF Communication Design Award 2013” for deres TeleMatics App, der er udviklet til iPhone og iPad.

App’en var nomineret blandt 1.086 andre kandidater i kategorien ”Mobile Applications” – og den blev honoreret med prisen som en anerkendelse af et ekstraordinært kommunikationsdesign.

Gratis download af demo
App’en kan downloades gratis i Apple’s App-store eller fra www.man.dk og giver eksisterende MAN TeleMatics brugere mulighed for at se de vigtigste data for lastbiler, køre- og hviletid, chauffører, vedligeholdelses- og forbrugsdata samt køretøjsanalyse.

Hermed kan brugeren skabe sig et overblik over den samlede flåde på en fleksibel platform, selvom han eller hun er på farten.

TeleMatics er et Fleet-management system, som er 100 pct. udviklet af MAN.

Find dine lastbiler
Systemet er et værktøj, der giver brugeren gennemsigtighed og indsigt i optimering af flådedriften.

Management- og flåderapporterne viser brugeren, hvor lastbilerne befinder sig, samtidig med at man kan udtrække data omkring lastbilens kørsel og brændstofforbrug.

Kunden tilkobles web-portalen for aktiv vedligeholdelsesplanlægning, hvor der holdes øje med kommende serviceintervaller og status på en række vigtige komponenter på lastbilen. Dertil kommer en integreret trådløs download af både chauffør- og virksomhedskort i systemet.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk