MAN i Danmark indleder hvert år med at uddele priser til de bedste af de bedste i importselskabet i det forgangne år.

MAN i Danmark havde derfor for nylig samlet alle sine forhandlere og ansatte til det årlige kick off, hvor resultater fra det gamle år, samt mål for det nye år blev gennemgået.

Som en vigtig tradition på det årlige kick off, har MAN brugt anledningen til at uddele priser til de bedste af de bedste medarbejdere og afdelinger.

Årets MAN Pris 2017

Med vægten lagt på kundetilfredshed og udvikling i markedspotentialet, blev det MAN’s serviceafdeling i Greve, der løb med æren om at vinde ”Årets MAN Pris 2017.

Serviceafdelingen i Greve, der på værkstedet kører med dobbeltskift i hverdagene og har weekendåbent, har i den grad haft travlt med at kunne nå at servicere alle kunder i Storkøbenhavn.

Den fine titel betyder nu, at der snart skal tages en aften ud af kalenderen, hvor hele teamet skal fejres på behørigt vis.

Årets MAN sælger 2017

Ved en samlet vurdering af salgsindsatsen i 2017 blev salgskonsulent Erik Christiansen, MAN Esbjerg, for tredje år i træk kåret som årets sælger.

På trods af Eriks ”unge” alder på 51 år, har han allerede været ansat i mere end 34 år hos MAN.

Det vidner om stort engagement og udnyttelse af sin erfaring, samt stor indsigt i lokalmarkedet, når man tre år i træk kan vinde titlen som årets sælger.

Årets MAN løve 2017
MAN symbolet på kraft og styrke – Büssing løven – bruges af MAN til at hædre en person, som har gjort en ekstraordinær indsats.

Titlen som ”Årets løve 2017” blev tildelt Busafdelings Markedschef, Steffen Feddersen, som sammen med sit lille, men effektive bus-team, har sikret MAN det bedste bus-resultat igennem årene.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk