På søndag kl. 10-16 er der mulighed for at prøve den nye serie af MAN’s Euro 6 lastbiler ved MAN’s hovedsæde Ventrupparken 6 i Greve.

Der bliver  lejlighed for at se og teste 18 forskellige af MANs nye Euro 6 modeller. Mange af dem er biler fra fabrikken i Tyskland, som kører rundt i Europa som led i den europæiske lancering.

Profi-drivere og eksperter fra MAN i Tyskland og herhjemme vil give informationer om lastbilerne og svare på spørgsmål.

Masser af aktiviteter
Selvom det naturligvis er lastbilerne, der er i fokus, vil der være masser af andre aktiviteter på pladsen denne dag.

Der bliver opvisning med både racerbiler og motorcykler. På storskærm kan man selv teste sine kundskaber som racerkører, og til de mindste vil der være en stor hoppeborg at boltre sig i.

Dagen igennem vil MAN’s fremragende  huskok serverer lækkerier fra grillen til alle, som kigger forbi.

Busser og VW-varebiler
MAN sælger meget andet end lastbiler. Derfor vil der til Show Time arrangementet også være noget for busfolket, der kan både se og prøvekøre udvalgte busmodeller og få en snak med vores buseksperter.

For at markere familieskabet med VW Gruppen, vil den lokale VW forhandler, Sydkystens Bilcenter, være på pladsen og vise både personbiler – men ikke mindst Danmarks mest solgte program af varebiler.

De fleste lastbil-vognmænd har i øvrigt også varebiler – ifølge seneste rundspørge fra Dansk Transport og Logistik (DTL) til deres medlemmer.

Karavanen fortsætter videre i landet frem til den 30. juni.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk