Det er som at være i de nordsvenske skove, når man ser det nye køretøj, der er leveret til FH Transport i Vamdrup, der er et enkeltmandsfirma.

Indehaveren af FH Transport ApS, Henrik Christoffersen,  valgte nemlig en kran, hvor operatøren sidder i kran-kabinen frem for at fjernoperere den fra jorden. Så er der nemlig bedre overblik over arbejdet med at læsse træ og tømmer på traileren.

Kravet fra Henrik Christoffersen var først og fremmest, at der skulle købes en ny tandem-trækker – og her faldt valget på den nye Volvo-topudgave  FH 16 med 700 hk, som han anskaffede sig hos Volvo-forhandler Autohuset Vestergaard i Kolding.

SAWO LOGLIFT
Som kran valgte han en let brugt LOGLIFT F265ZT 93-model, der kun havde været brugt  et par år.

SAWO Kolding stod for monteringen af både kran, hytte og el-styring. Man gennemgik kranen, skilte den af, fik den malet og samlet igen med en X-cab XL hytte med aircondition, vandvarmer og musikanlæg.

Kranen blev så monteret på det nye lastvognschassis – og nu havde Henrik Christoffersen så fået alle sine ønsker opfyldt, når det gælder opbygningen. Kranen blev desuden udstyret med komplet ny Parker ventil. Endelig blev der monteret IQAN el-styring i den nye hytte.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk