Iveco har valgt den franske entreprenør- og infrastruktur-udstilling Intermat 2018 i Paris til at sætte fokus på den terrængående Stralis X-Way.

23.- til 28. april er der således fokus til entreprenørmaskiner og -køretøjer på messen Intermat 2018 i Paris – hvor de fleste europæiske lastbilsproducenter udstiller deres special-lastbiler.

Iveco udstiller på CNH-stand, så der er fokus på både lastbiler og bl.a. Case entreprenørmaskiner. Man har bl.a. valgt at vise produktionen af biogas fra affald.

Naturgas- og biogas køretøjer

Også genbrugsindustrien har man valgt at gøre ekstra meget ud af – for det understreger det grønne tiltag på messen, hvor Iveco bl.a. præsenterer sine naturgas ”Natural Power” NP lastbiler.

Her er Daily NP på banen – kåret til International Van of the Year 2018 – og den nye Stralis X-Way NP. Begge biler, der vil gøre det godt i entreprenørbranchen i forbindelse med konstruktionsopgaver i byerne.

Blandt de konkrete køretøjer på messen kan nævnes Stralis X-Way NP – den første bio/CNG lastbil med en elektrisk CIFA betonkanon med en kapacitet på otte kubikmeter – på linje med de bedste diesel-chassiser. Vægten for hele 8×4 chassis’et plus mixer er på godt 8,8 tons.

Hele Daily programmet

På messen vises ud over Daily NP og den elektriske udgave og den nye RDE-udgave, som opfylder miljøkravene for 2020 allerede i dag.

Men med anlægskørsel i tankerne er det ikke mindst den bomstærke 7,2 tons udgave med en lasteevne på 4,9 tons, der er spændende. 6,4 meter lang og med en akselafstand på 5.100 mm.

Er det ikke nok at se på bilerne på messen i Paris, kan man prøve køretøjerne i virkeligheden – i Monthyon, hvor Case har et demo-område – bl.a. Stralis X-Way med det nye Hi-Tration system til entreprenørkørsel. Men også tipbiler, betonkanoner og kranbiler.

Voty.dk tester i Norge

Voty.dk er ikke på plads i Paris, men vil rapportere fra en arrangement de næste par dage ved Gardemoen ved Oslo, hvor vi vil teste Ivecos terrængående lastbiler – både Stralis, Trakker og Daily.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk