Mercedes-Benz varebil nummer 75.000 er netop blevet leveret til firmaet Støvsugerspecialisterne Danmark A/S i Næstved.

Det var modellen L319, der indledte bileventyret i 1956. Med 43 hk var det rigeligt dengang – og første kunde var Københavns Brandvæsen. Modellen blev bl.a. produceret i Düsseldorf, hvorfor den fik kælenavnet ”Düsseldorfer”.

L 319 havde en totalvægt på 3.500 kg og en nyttevægt på 1.220 kg. Modellen blev produceret frem til 1967, og i produktionsperioden blev der importeret ca. 1.800 varevogne og 80 minibusser til Danmark.

Sprinter 316 CDI
Jubulæums-bilen” er en Sprinter 316 CDI kassevogn med højt tag, som Claus Bo Hansen, direktør hos Støvsugerspecialisterne Danmark A/S, har købt hos Mercedes-Benz forhandleren Ejner Hessel i Næstved.

Faktisk bestilte firmaet to Sprintere på samme tid, så det blev både til bil nummer 75.000 og nummer 75.001.

Claus Bo Hansen blev overrasket, da han fik at vide, at den Sprinter han netop havde bestilt, var Mercedes-Benz varevogn nummer 75.000 i Danmark

”Jeg synes da, at det var sjovt, men jeg nok må erkende, at jeg havde mere fokus på mine egne nye biler og ikke så meget på, at en af dem var nummer 75.000, siger Claus Bo Hansen.

Noget af det ypperste
Hos Mercedes-Benz er man glade for de 75.000 første varebiler, men ikke mindst for salget af de to Sprintere til Næstved-firmaet, der nu for første gang får varevogne fra Mercedes.

Man glæder man sig over at være nået så langt med Mercedes varevogne i Danmark, som af de fleste opfattes som noget af det ypperste, man kan køre i. Bilen har et godt image.

”Vi er nået hertil fordi vi bygger hver enkelt bil til vores kunders unikke behov, og fordi vi og vores forhandlere gør vores til, at vores kunders forretninger bliver bedre kørende, siger Jesper Tuborg, regionschef for Mercedes-Benz varevogne i Danmark.

Forventer god service
Netop fokus på at blive holdt kørende har været vigtigt for Støvsugerspecialisterne i valget af Mercedes-Benz.
 
– Jeg ved, at produktet hos Mercedes er godt, men jeg forvente også, at servicen er tip-top og at mine biler ikke kommer til at holde stille. Denne forventning er blevet positivt mødt af Ejner Hessel i Næstved, siger Claus Bo Hansen.

Som tak for jubilæums-ordren har Mercedes-Benz valgt at levere Støvsugerspecialisternes nye Sprintere inklusive nydesignet foliering med virksomhedens logo.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk