Nissan har forvandlet mærkets komplet eldrevne e-NV200 til den ultimative partybil. PART e-VAN, som den kaldes, er baseret på den 100 procent eldrevne e-NV200, og den er netop præsenteret i Berlin udenfor ”Olympiastadion” forud for UEFA Champions League-finalen i morgen aften.

PART e-VAN er blandt andet udstyret med en diskokugle med solpaneler på taget, som bruger sollyset til at levere strøm til nogle bilens systemer, et reality-system hvor brugerne kan springe ind på deres egen festscene og dele det hele med deres venner på de sociale medier samt et specialfremstillet soundsystem, som leverer det bedste silent disco party.

Mange muligheder
Et år efter produktionen af eNV 200 begyndte i Barcelona, har Nissan sat fokus på ombygningsmulighederne med den eldrevne varebil ved at bygge den komplet eldrevne partybil  – PART e-VAN – og dermed understrege overfor kunderne, hvordan nytænkning også kan gavne en virksomhed.

Efter sin debut i Berlin tager PARTe-VAN på Europaturne, hvor det andet stop er ved 24-timers løbet i Le Mans, før den kører videre gennem Europa.

“PART e-VAN opsummerer alt det, Nissan står for – innovation og exitment til alle. Og hvilket sted kunne være bedre til at præsentere den ultimative partybil end UEFA Champions League-finalen – en af verdens største sportsbegivenheder “Nissan har igen og igen bevist sit engagement i elbiler, og vi sætter strøm til Berlin med den 100 procent eldrevne e-NV200 her ved Olympiastadion – det er vores fans’ energi, der inspirerer os til nye tanker og idéer,” siger Bastien Schupp, som er Vice President for Marketing hos Nissan Europe.

Bilens vigtigste detaljer:
En DJ-pult på taget med soundsystem og mulighed for lydsvagt diskotek.
En diskokugle med solpaneler på taget af bilen, som leverer strøm til bilens systemer.
En cocktail-mikser, som kan lave elektrisk inspirerede ikke alkoholiske cocktails
To uafhængige reality-skærme på bilens sidepaneler gør det muligt for brugerne at holde deres egen virtual reality-fest
Et LED-dansegulv bag på bilen
Et køleskab til drinks
En 6 m høj oplyst baldakin

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk