Iveco Danmark har udvidet antallet af Iveco forhandlere med Ole Winther Auto i Herning og Silkeborg.

”Vi er glade for at kunne udvide vores netværk i Danmark, som nu bliver endnu bedre for vores kunder,” siger Christina van Breugel, Network Development Manager hos Iveco Danmark.

Foruden at stå for salg og service af Iveco varebiler i Herning-området, udvider Ole Winther også med en lastvognssælger.

Flytter til større

Samtidig vil den nye forhandler flytte til en ny lokation – og planen er, at det nye sted åbner til sommer.

Anlægget vil blive større, og derfor vil der blive plads til at servicere endnu flere kunder.

”Vi foretager en stor satsning, og vi er overbeviste om, at det vil gavne alle vore Iveco-kunder, når vi øger kapaciteten på både salg og værksted,” siger dir. Ole Winther.

To værksteder i Herning

Kunderne på tunge lastbiler vil indtil videre have mulighed for at vælge mellem to værksteder i Herning.

Udover Ole Winther Auto vil også Ivecos partner, Diesel Dok, fortsætter som servicepartner. Diesel Dok vil servicere heavy kunderne indtil at Ole Winther er klar til at overtage.

Ole Winther får afdeling i HI Park, der er et erhvervsområde mellem Herning og Ikast. Området ligger ved Herning-Ikast Transportcenter og Herning-motorvej mellem Herning og Aarhus.

Også i Silkeborg

Også i Silkeborg vil Iveco udvide sit netværk. Her vil Ole Winther Auto også blive autoriseret forhandler og serviceværksted for det lette modelprogram.

”Varebiler er et marked som vækster, og hvor vi vil være med og tage markedsandele,” siger Ole Winther.

Hoffmann Biler A/S fortsætter dog med ansvaret for hele Ivecos modelprogram som autoriseret forhandler og serviceværksted i området.

Forbedringer i Viborg

Også i Viborg sker der forbedringer i Ivecos netværk. Viborg Lastvognservice bliver nyt autoriseret serviceværksted for Ivecos mellemstore og tunge køretøjer.

Hoffmann Biler A/S er dog fortsat ansvarlig for salget i Viborg.

eDaily på trapperne

Iveco har for nylig lanceret den elektriske eDaily, som tilbyder et modelprogram fra 3,5-7,2 ton – samt en rækkevidde på op til 300 km.

eDaily kommer til Danmark i andet kvartal i år – og importøren forventer at kunne levere de første eDaily til kunderne sidst på året.

”I bykørsel kan IVECO eDaily nå ca. 400 km. Det indebærer, at størstedelen af alle transporter i Danmark kan foretages med en IVECO eDaily,” siger Christina van Breugel.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk