DB Schenker Logistics ændrer strategi Europa i starten af i år.

De tidligere regioner Europe North and East er blevet sammenlagt til en enkelt region for at optimere og forenkle ledelsesstrukturen.

Den hidtidige regionsdirektør for Europe East, Göran Åberg, vil overtage ledelsen af region Europe North and East. Karsten Keller, tidligere økonomidirektør (CFO) for region Europe North, vil blive CFO for den nye region.

Tidligere chef på sidelinjen
Ingvar Nilsson, regionsdirektør for Europe North gennem de seneste otte år og mangeårig leder af det svenske datterselskab Schenker AB, fratræder i slutningen af 2013 efter 40 år i branchen – inklusive 26 år i DB Schenker.

Han vil dog yde støtte til Göran Åberg i overgangsperioden. Ledelsen i den nye region vil også blive delvis omstruktureret.

Det regionale hovedkontor er beliggende i den svenske by Göteborg. Den nye organisationsenhed er den næststørste region i DB Schenkers globale netværk med hensyn til salg og den tredjestørste, hvad angår antal medarbejdere.

Kæmpe område
Den omfatter Danmark, Estland, Finland, Irland, Island, Letland, Litauen, Norge, Polen, Rusland, Sverige, Ukraine, Storbritannien og Hviderusland.

“Med den nye reorganisering er vi i en bedre position med hensyn til ændringer af betingelser og kundebehov, og vi kan hurtigere reagere på vores kunders ønsker i vores region, som til stadighed er yderst interessant set ud fra et økonomisk perspektiv,” siger Henrik Dam Larsen, direktør for Schenker A/S.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk