Claus Perregaard afløser DTLs tidligere Public Affairs Manager Søren Lauridsen, der 1. august tiltrådte et nyt job som kommunikationschef i ingeniørforeningen IDA.

Claus Perregaard vil formentlig være en god lobbyist i de politiske korridorer med sit lange CV fra sin fortid i politiske sfærer – ikke mindst indenfor SF.

Han er uddannet cand. mag. og startede i 2001 med at arbejde som personlig rådgiver for folketingsmedlemmerne Villy Søvndal og Anne Baastrup. I perioden 2008 til 2011 var han SF’s kommunikations- og pressechef og med i forhandlingskredsen bag ved S-SF samarbejdet som strategisk rådgiver for ledelsen.

I årene efter regeringsdannelsen var Perregaard særlig rådgiver for Villy Søvndal på udenrigsministerposten og chef for presse og strategi hos SF. Senest har han virket som pressechef for formandskabet i fagforbundet HK-Danmark.

”DTL ser meget frem til at gøre brug af Claus Perregaards store erfaring og indsigt i de politiske processer og evnen til at kommunikere på et højt politisk plan. DTL arbejder for danske vognmandsvirksomheders erhvervsbetingelser, og det kræver en daglig, tæt kontakt til det politiske system og en god føling med organisationens bagland. Perregaard bliver central i koblingen mellem politisk arbejde og kommunikation både eksternt og internt”,  siger DTLs direktør Erik Østergaard.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk