Hyundai har netop løftet sløret for deres største SUV-udgave Tuscon, som lander herhjemme ad flere omgange.

I år kommer mild hybrid, benzin og dieseludgaver – næste år kommer de meget populære hybrid- og plug-in hybrid udgaver med to- og firehjulstræk. Topmodellen med plug-in hybrid teknik yder 265 hk.

Bilen tilbydes både som personbil og som varebil. I årets første otte måneder er der solgt 19 Tucson Van – i samme periode i fjor var tallet 25 enheder.

Næsten usynlige forlygter

Det er en ny bil fra ende til anden med et meget kantet design, som skulle give en stærkere identitet. Bl.a. omfatter designet detaljer og lygtesystemer, som er en bærende del af designet.

For eksempel de såkaldte parametriske forlygter, som umiddelbart ser usynlige ud og efterlader fronten med et mørkt udseende. Når bilen startes, kommer de geometriske kørelys-detaljer til live og giver bilen et stærkt udtryk.

De skarpe former går igen både på Tucsons bagende og i på bilens side, hvor der ses særlige knæk i linjerne på dørene.

Større på alle leder og kanter

Interiøret i den nye Tucson skulle være inspireret af flyindustrien. Den digitale instrumentering og den brede touchscreen er integreret i instrumentbrættet.

Sammenlignet med den nuværende er den nye Tucson både længere, bredere og højere. Bilen er blevet to centimeter længere, 1,5 centimeter bredere og en halv centimeter højere. Det vil sige, at den nu er 4,50 meter lang, 1,87 meter bred samt 1,65 meter høj. Dertil kommer en akselafstand på 2,68 meter.

Der er tale om den fjerde generation af store SUV, som på verdensplan er solgt i mere end syv millioner enheder siden introduktionen i 2004, heraf 1.4 millioner i Europa.

 

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk