Der er en tydelig europæisk afsmitning på Volvo Trucks’ nyeste lastbil på det amerikanske marked – men den er helt sin egen.

Volvo Trucks North America har netop løftet sløret for den næste Volvo generation – Volvo VNL serien, som understreger det svenske mærkes fortsatte modernisering af truck-design og innovation.

Med en stærk europæisk indflydelse, kan den nye VNL serie fås i adskillige konfigurationer – inklusive en helt ny sovekabine på 1,8 meter.

Sikreste og mest komfortable

“Den nye Volvo VNL bygger på vores lange engagement i at levere den sikreste, mest komfortable og mest effektive langturs lastbil på markedet,” siger Göran Nyberg, præsident for Volvo Trucks North America.

Med tilførsel af nye teknologier og innovationer, er han stolt over at udvide branded i forhold til Volvos forpligtelse overfor nuværende og fremtidige kunder med det nye design.

Signatur kørelys

Designerne bag den nye VNL serie har kombineret elementer fra Volvos globale design tema med dynamiske nye elementer så som signatur kørelys (som kendes fra Europa) som fremhæver bilens kølergrill og frontklap.

Aerodynamikken omkring førerhuset er forbedret bl.a. med nye spoilere.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk