Notice: Function add_theme_support( 'html5' ) was called incorrectly. Du skal sende en række af typer. Se venligst Fejlfinding i WordPress for mere information. (denne meddelelse blev tilføjet i version 3.6.1). in /var/www/www.varebilogtransport.dk/www/wp-includes/functions.php on line 5831
Nye kølelastbiler til DFDS

DFDS Køletransport A/S er i gang med en større pulje nye Volvo FH460 med Turbo Compound motor, hvor førerhuset er af typen Globetrotter XL med luftaffjedret kabine. Der er en høj grad af sikkerhed – bl.a. adaptiv fartpilot og dynamiske LED forlygter.

Der er også kræset for chaufførerne – bilerne har De Luxe elektriske førersæder, køleskab, kaffemaskine og et stort opbevaringsskab på bagvæggen.

Lav skammelhøjde

Teknisk yder motoren i bilerne 460 hk og har et drejningsmoment på 2.630 Nm plus en Volvo VEB+ motorbremse. Der er tillige valgt økonomi brændstofpakke samt oliefyr og klimaanlæg.

Bilerne er specialbyggede på mange områder – bl.a. har de en lav skammelhøjde på 1.07 meter. Desuden er der tale om en luftforskydelig skammel.

I første omgang drejer det sig om fem køretøjer, der er opbygget hos Volvo Truck Center Viborg.