SAWO har netop lanceret en nye serie af stykgodskraner med kapaciteter fra fire- til 11 tm til varebiler og lette lastbiler.

16 nye lette Hiab stykgodskraner er således netop blevet præsenteret af den danske importør SAWO A/S i Støvring ved Aalborg.

Der er tale om en ny letvægtsserie af kraner med kapaciteter fra fire- til 11 ton-meter.

Lettere og sikrere arbejde

Udviklingen af den nye serie af Hiab-stykgodskraner sikrer, at kundernes arbejde gøres lettere, mere sikkert og med øget effektivitet. Netop de ting kunderne prioriterer, når de vælger en stykgodskran.

Det særlige X-4 SPACE-system i de lette kraner gør det muligt for operatøren at håndtere kranen med lethed og med hurtigere afvikling af de enkelte løft.

HIAB-stykgodskranerne fremstilles af stål med høj brudstyrke. Derved kan de kombinere lav vægt med høj kapacitet til at håndtere tunge laster. Desuden giver en ekstern display et bedre overblik over den aktive kran og dens servicestatus.

Helt ny teknologi

Afhængig af det valgte styresystem er der adgang til en række funktioner til forbedring af kapaciteten, holdbarheden, fleksibiliteten og sikkerheden. Disse funktioner omfatter et halvautomatisk parkerings- og udpakningssystem, et last-stabiliseringssystem samt fjernstyringssystemer.

For at undgå unødvendig nedetid er Hiab-letvægtskranerne udviklet til at gøre den daglige vedligeholdelse lettere, hvor de vigtige dele og komponenter er placeret, så de er lette at komme til.

Et godt eksempel er den integrerede olietank i fundamentet, som kan installeres uden at flytte rundt på lastbilens komponenter – og som er hurtigere og nemmere at komme til.

Optimale løsninger

SAWO vil med de nye kraner være et førende mærke inden for stykgodskraner, og SAWO vil tilbyde optimale løsninger på markedet. Det er meldingen fra SAWO.

Gennem de sidste to år har Hiab gennemført en fornyelse af både de mellemstore kraner og letvægtskraner.

Det store antal nye lette stykgodskraner kan allerede bestilles nu. Modellerne afløser de sidste Hiab XS kraner i den lette serie – fra Hiab XS 022 til Hiab XS 111.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk