Lastbilforhandleren Nyscan åbner nu Iveco-afdelinger i Hvidovre og Roskilde med salg og service af hele Ivecos vare- og lastbilprogram. Samtidig åbnes en helt ny afdeling til Ivecos lette køretøjsprogram, Iveco Daily, i Glostrup.

Nyscan koncernen, der gennemnæsten 50 år har været en af Sjællands største Scania-forhandlere, får nu to Iveco-afdelinger i Hvidovre og Roskilde, som vil varetage salg og service af Ivecos vare- og lastbilprogram.

Ren afdeling for varebiler
Iveco-aktiviteterne vil ligge i det nyetablerede datterselskab, Nyscan Biler A/S, der samtidig åbner en ny afdeling i Glostrup, hvor fokus er på salg og service af Iveco Daily-programmet i det lette segment.

I takt med Nyscan Bilers opstart afvikler Iveco sin egen afdeling i Glostrup.

”Nyscan har gennem mange år været en succesfuld og højt respekteret forhandler i lastbilbranchen, så vi ser i meget høj grad frem til, at Iveco nu får mulighed for at nyde godt af Nyscans professionelle og servicemindede tilgang til forhandlerjobbet. Med afdelingerne i Hvidovre og Roskilde øger vi samtidig antallet af Iveco-servicepunkter i hovedstadsområdet markant til gavn for vores kunder, siger Lars Beck, administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltics.

Udvidet produktpalette
Nyscan glæder sig til samarbejdet med Iveco, der for os står som en meget stærk og professionel organisation.

”Vi ser frem til at kaste vores erfaring med at opbygge relationer i transportbranchen ind i samarbejdet med Iveco,” siger Claus Hofman, administrerende direktør i Nyscan.
For Nyscan Biler betyder samarbejdet også en udvidet produktpalette i forhold til det lastbilprogram, som forhandlervirksomheden hidtil har varetaget.

”Både varebilerne i Daily-programmet og de lettere lastbiler i Eurocargo-programmet er nye og interessante produkter for os, hvor vores hidtidige aktiviteter har været koncentreret indenfor de tungere lastbiler, siger Claus Hofman.

Fokus på private forhandlere
Aftalen med Nyscan Biler er endnu et led i Ivecos strategi om at sikre et tæt samarbejde med et privatejet forhandlernet.

”Det giver os i Iveco mulighed for at frigøre ressourcer til importøropgaven og til arbejdet med at støtte vores voksende netværk af forhandlere og servicepunkter i de øvrige nordiske og baltiske lande bedst muligt,” siger Lars Beck.

Fakta om Nyscan Biler A/S:
Direktionen i Nyscan Biler A/S består af økonomidirektør Torben Hansen, salgsdirektør Michael Rasmussen og eftermarkedsdirektør Kasper Rasmussen. Claus Hofman, administrerende direktør i Nyscan Holding A/S, tager sig af posten som bestyrelsesformand i selskabet.

Nyscan har siden 1967 været autoriseret forhandler af Scania lastbiler. Nyscan beskæftiger over 100 medarbejdere på afdelingerne i København, Roskilde, Køge, Vordingborg samt Sakskøbing. Ud over salg af lastbiler beskæftiger Nyscan sig med salg af trailere og opbygninger, reservedele, værksteds- og servicearbejde, udlejning af lastbiler, trailerreparationer, vaskehaller, tankanlæg samt kran-, lift- og hydraulikservice.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk