James Bond – alias Daniel Craig – har vel fortsat Aston Martin som firmabil, men skal formentlig køre om kap med et par nye Land Rover Defender i den kommende Agent 007 film.

Netop publicerede fotos fra filmen viser nemlig den nye Defender med russiske nummerplader, så det beviser vel nærmest, at det er skurkenes køretøj.

Der er tale om den 25. Bond film  i rækken – og blandt hovedaktørerne tæller således den helt nye Defender, som kommer til salg til foråret.

Langvarigt samarbejde

Den tidligere Defender har spillet med i mange James Bond film. Land Rover har da også et langvarigt samarbejde med EON Productions – firmaet der har stået bag produktionen af James Bond film siden 1962.

James Bond film nummer 25 med titlen “No Time To Die” indeholder en toptrænet Daniel Craig i hendes majestæts tjeneste som agent 007. No Time To Die er instrueret af Cary Joji Fukunaga.

Det er den første film, hvor man kan opleve den nye Defender i en hæsblæsende biljagt over stok og sten. Bilerne til filmen var i øvrigt de første, der blev bygget på Jaguar Land Rovers nye fabrik i Nitra i Slovakiet.

Man taber kæben

”Filmen “No Time To Die” er en fantastisk måde at vise hvad den nye Defender er i stand til. Man “taber kæben” når man ser den i biljagterne i filmen” siger Richard Agnew, Global Communications Director for Land Rover.

Den nye Defender er blevet testet af 007 ekspert stunt teamet under de mest de mest ekstreme off road betingelser, og den har ikke svigtet.

“Vi havde brug for en ustoppelig bil til at hjælpe os med at forcere naturens vilde elementer. Fra stejle nedkørsler til krydsning af vilde floder. Så vi valgte naturligvis den nye Defender. Og jeg er mere end blot imponeret. Defender er ikke alene tilbage efter flere år – den er også meget meget bedre,” siger Lee Morrison, James Bond Stunt Co-ordinator.

Spækket med lækre biler

Land Rovers design team arbejdede tæt sammen med Chris Corbould, Special effects og Action Vehicles rådgiver for at specificere den Defender, der optræder i filmen. Den er baseret på Defender X versionen i Santorini Black med sorte 20 tommer fælge og professionelle off road dæk.

I ”No Time To Die” optræder ikke kun den nye Defender. Filmen er spækket med lækre biler fra Land Rover – blandt andet en Land Rover series III, Range Rover Sport SVR og en Range Rover Classic.

Land Rover debuterede i øvrigt tilbage i 1983, da en Range Rover Convertible, sammen med en række Defender spillede med i filmen Octopussy – med Roger Moore som James Bond.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk