En ny app til lastbilchauffører og transportvirksomheder bliver en realitet i morgen tirsdag.
App’en hedder ”Team Driver” – og det er ikke mindst en digital mødeplads for chauffører.

Team Driver er tidligere kendt som Truck Buddy, og er skabt for at forbedre trivsel og arbejdsmiljø i transportbranchen.

”Vi forstår mange af de udfordringer og muligheder, der findes inden for branchen.Ved at bringe folk sammen, er vores mål at ”kultivere en kultur” af samarbejde, læring, og fællesskab, der styrker hele branchen,” siger Camilla Beenfeldt, medstifter af Team Driver.

Samarbejde med fagfolk

Den nye app er udviklet i samarbejde med branchens fagfolk og virksomheder – og er målrettet alle fra den individuelle chauffør til de største virksomheder.

Team Driver har bl.a. samarbejdet med virksomheder som DEKRA, Continental, TungVognsSpecialisten, Dora Nordic, og Nordic Crane.

”Vi er altid på udkig efter nye muligheder for at udvide vores netværk og styrke vores platform, til gavn for hele branchen,” siger Charles Garvang, medstifter af Team Driver.

Forbedre dagligdagen

Team Driver vil forsøge at forbedre dagligdagen på vejen og forstærke det fælles sammenhold i branchen

”Vi repræsenterer det bedste af, hvad der er muligt, når teknologi bliver kombineret med menneskelig indsigt og samarbejde,” siger Anthony Sangano, medstifter af Team Driver.

Man kan finde app’en på Teamdriver.app.Team Driver appen er tilgængelig i App Store og Google Play Store.

Hovedpunkter:

På Team Driver kan chauffører udveksle ideer, løsninger og erfaringer – samt styrke båndet mellem chauffører over hele landet.

Ved at introducere mødemuligheder på kort, gør den nye app det nemmere for chauffører at finde og mødes med hinanden.

Team Driver har fokus på branchespecifikke ressourcer, herunder opdateringer om lovgivning, bedste praksis, og professionel udvikling.

Appen tilbyder tillige virksomheder deres eget rum for intern kommunikation.

Fakta – holdet bag Team Driver:

Camilla Beenfeldt står for SoMe og marketing. Camilla har en professionsbachelor i innovation og entreprenørskab samt en uddannelse som multimediedesigner.

Charles Garvang står for udvikling og finans. Charles har en professionsbachelor i innovation og entreprenørskab samt en uddannelse som produktionsteknolog. Charles har også tidligere kørt som lastbilchauffør.

Anthony Sangano står for salg og partnerskaber. Anthony har en professionsbachelor i innovation og entreprenørskab samt en uddannelse som byggekoordinator.

 

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk