3.500 kroner. Mere koster det ikke at få TomTom WEBfleet flådestyringssystem til Fiat Fiorino og Fiat Doblò. De to biler har nemlig standard et specielt stik, der passer til flådestyrings GPS-enheden.

Flådestyringssystemer koster i reglen flere penge, men når bilen i forvejen for forberedt til det, så bliver det endnu billigere.

TomTom WEBfleet gør det lettere at få overblik over virksomhedens køretøjer på farten og dermed øge effektiviteten, sænke brændstofforbruget og skåne miljøet.

Kontoret følger bilen
WEBfleet systemet sender opdateringer via GPS, så kontoret kan få overblik og følge bilernes aktuelle placering. Således kan virksomheden effektivisere kørslen med blandt andet bedre tidsstyring og planlægning med færre afbrydelser og køer for medarbejderen.

”Virksomheder går i stigende grad op i, hvordan de kan optimere deres arbejdsprocesser og dermed styrke deres konkurrenceevne. Derfor er vi glade for at kunne hjælpe vores kunder med at yde en bedre og mere effektiv service med det nye, praktiske stik som standard. Det er en simpel forbedring, der kan betyde alverden på en travl arbejdsdag, og som endda kan reducere kørselsomkostningerne markant”, siger Pierre Martin Bos, Country Manager for Fiat Professional i Danmark.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk