Tachografen EFAS 4, der stammer fra Østrig, lanceres nu af datavirksomheden Solutionweb. Virksomheden har mere end ti års erfaring som leverandør og udvikler af sofwareprogrammel til transportbranchen – og er kendt for indsamling og opbevaring af data.

”Vi er glade for at blive valgt som forhandler af Tachograf EFAS 4, der er certificeret og godkendt på højde med de krav, som EU i dag stiller. Kravene til transportsektoren er høje – og derfor ved vi, hvor meget brugervenlighed og datahastighed betyder i denne branche,” siger Douwe Hoekstra, administrerende direktør og CEO i Solutionweb.

Virksomheden har gennem årene fulgt med i transportvirksomheders behov i forbindelse med tachografer. Så derfor sagde man ja til at blive forhandler af EFAS 4 produktet.

Mange fordele
Produktet har bl.a. indbygget pausehusker, som hjælper chaufføren med at overholde kørehviletidsregler, et minuts regel – samt mulighed for selv at bestemme pause eller andet arbejde, når man skal i gang.

”Tachografen er kompatibel med alt tredjeparts udstyr på markedet. Og så giver den mulighed for, at man selv kan foretage den basale service såsom at skifte printer eller batterier uden re-kalibrering,” siger Douwe Hoekstra.

Abonnement med service
Tachografen EFAS 4 koster inklusive et års tachoduo abonnement 3.999 kroner. Ved bestilling af flere end fem enheder vil det være muligt at opnå rabat.

Abonnementet indeholder  indsamling, opbevaring  og rapportering af alle data fra tachografen.

Her skal der være tachograf
En tachograf/fartskriver skal ifølge loven være monteret i lastbiler, busser, varebiler samt biler med anhænger, hvis tilladte totalvægt udgør mere end 3.500 kg.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk