Copenhagen Historic Grand Prix er et hit for både familien og for erhvervslivet – det kunne igen ses i den forgangne weekend, hvor løbet efter et års Corona-pause var vendt tilbage til banen på Bellehøj – en bane, der bestod af afspærrede gader i området.

Det kan man i hvert fald skrive under på hos den danske Land Rover importør, der stillede op med en testbane, som fik stor søgning – for hvem ville ikke gerne prøve en Land Rover eller Range Rover på en forhindringsbane, som Land-Rover Experience fra Tirsbæk Gods ved Vejle atter stod for.

Bred gruppe af besøgende

”Vi har været med til arrangementet siden 2017 – og vi ser rigtig mange potentielle kunder, som kommer forbi vores stand. Mange firmaer inviterer jo deres kunder ud til løbet. Dette event tiltrækker en meget bred gruppe af besøgende. Derfor vil vi gerne vise flaget – og vores nye biler,” siger pr- og marketingchef for Land Rover Danmark, Kristine Wollf Kristensen.

Derfor var man hos importøren ekstra glad for, at kunne præsentere de nye plug-in hybridudgaver af Range Rover Evoque og Land Rover Discovery for det danske publikum – med 55 kilometer rækkevidde på ren el.

Defender som plug-in-hybrid

Prisen er klart lavere end benzinudgaverne – faktisk med beskatningsværdi på under en halv million kroner, som er fordelagtigt i dette segment.

Senere i år kommer også Defender 110 tommer udgaven som plug-in-hybrid. Men dog i en anden og højere prisgruppe. Bl.a. fordi CO2 udslippet er over 49 gram pr. kilometer.

Plug-in hybrid er dog p.t. ikke planen for den korte Defender 90 tommer udgave, der er blevet en bil for erhvervslivet.

Fabriksbygget varebil

Den følges inden længe op med en fabriksbygget Van-model med betegnelsen Hard Top – og som man venter sig meget af til erhvervslivet – bl.a. i landbrugs- og skovsektoren – og til entreprenører samt offentlige myndigheder generelt.

Land Rover modeller har altid solgt godt som Van’s – og det er blevet meget tydeligt med den nye Defender, som koster under 600.000 kroner som Van.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk