Renault Trucks præsenterer deres Z.E. serie af last- og varebiler på EVS 32, den internationale køretøjskonference ”Electric Vehicle Symposium” i Lyon i disse dage.

Her viser Renault Trucks sine 100 procent eldrevne last- og varebiler på det års globale elektromobilitets-konference i Lyon – Renault Trucks’ hjemby.

26 tons skraldebil

På konferencen er der bl.a. mulighed for at opleve 26-ton D Wide Z.E. renovationslastbilen.

Lastbilen er iøvrigt produceret på Blainville-sur-Orne fabrikken i Normandiet. Dertil kommer bl.a. den nye Renault Master Z.E.

Indlæg på konferencen

Renault Trucks deltager også med indlæg i konferenceprogrammet. Et program der samler eksperterne inden for elektromobilitet.

François Savoye, der er udviklingsdirektør for alternativ energi hos Renault Trucks i Europa, åbnede konferencen med emnet elektromobilitet I forhold til tunge transportkøretøjer.

El-lastbilens rolle

Han fokuserede specielt på den rolle eldrevne lastbiler vil komme til at spille fremover i forhold til EU regulativer, målrettet de tunge transportkøretøjers CO2 udledninger.

For Renault Trucks er elektromobilitet svaret på de luftkvalitets- og støjudfordringer, som vi oplever i bymæssige områder og et af svarene på af afhjælpe den globale CO2 forurening.

Om Renault Trucks

Renault Trucks sælger og servicerer sine last- og varebiler (fra 2,8 til 120 T) via et globalt forhandlernetværk bestående af over 1.500 servicepunkter.

Renault Trucks er en del af Volvo-koncernen, en af verdens førende producenter af lastbiler, busser, entreprenørmaskiner samt marine- og industrimotorer. Volvo-koncernen, der har ca. 105.000 ansatte, har produktionsfaciliteter i 18 lande og sælger sine produkter på mere end 190 markeder.

2018 udgjorde Volvo-koncernens nettoomsætning 391 mia. kr. (38 mia. EUR). Volvo-koncernen er et offentligt aktieselskab med hovedkontor i Göteborg, Sverige. Volvo-aktier er noteret på Nasdaq Stockholm.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk