Lastbilschauffører bruger mere og mere deres tablets og smartphones i dagligdagen – for ventetider og hviletider hører til dagligdagen for lastbilchauffører.

Det er med til at Mercedes-Benz Danmark nu introducerer lastbilsfællesskabet RoadStars herhjemme – med premiere på Transport 2015 i Herning.

Roadstars er et fælleskab på nettet, hvor deltagere kan finde produkthistorier, dele billeder og oplevelser med hinanden -og kommentere på hinandens billeder og historier.

Især Skandinavien
RoadStars debuterede på IAA transportmessen i Hannover i år – men ventes især at få tilslutning i de skandinaviske lande, hvor mange har taget udfordringen med nye IT platforme så som Facebook og Twitter til sig.

RoadStars er dog Mercedes-Benz’ helt eget netværk – målrettet chauffører og vognmænd, men alle lastbilinteresserede er velkomne til at melde sig til – det er nødvendigt for at være med.

Samtidig har Mercedes-Benz Danmark udviklet en helt ny kollektion med RoadStars beklædning og tilbehør – hvor man ikke behøver føle sig som en reklamesøjle.

RoadStars kalender
På RoadStars kan man finde datoer for events, artikler samt konkurrencer, som medlemmer kan få adgang til. Med en profil oprettet kræves der blot en internetadgang.

RoadStars bliver omdrejningspunktet i Herning – foruden fire forskellige lastbiler. Det har importøren koncentreret sin indsats omkring. Ingen varebiler – for Transport 2015 er for importøren en lastbilsmesse.

På Transport 2015 kan alle med interesse for Mercedes-Benz lastbiler hente informationer om lastbiler og få sig en snak med masser af eksperter fra organisationen rundt om i landet.

Prøv en Arocs i Herning
Er det ikke nok at se på bilerne, står der en Arocs klar udenfor hallen, som man kan prøve på en udfordrende bane. For Mercedes vil i Herning gerne vise det nyeste indenfor lastbilteknologi – i dette tilfælde turbo-retarder koblingen, som er exceptionel til bl.a. sværgods-transport.

Man kan også vise sine evner som chauffør. I en simulator kan man prøve at bakke en lastvognstog på tid. Og i bedste Top-Gear stil er der stillet en stander op med magnetstribe og skilte, er hele tiden vil vise, hvem der er hurtigst til at bakke en Actros.

Blandt de fire biler på standen er den nye gas-lastbil Econic, som man har lånt på fabrikken. Mercedes-Benz Danmark har på det seneste indgået aftaler om levering af rigtig mange Econic gas-renovationsbiler til en operatør i Københavnsområdet. Bilen på messen er en 2630 NGT 6×2 chassis.

De andre MB-modeller
Desuden vises en Antos regionalbil med lav indstigning i 4×2 udgave, en Arocs 3351 6×4 trækker og endelig en Actros 3351 6×4 trækker med kranopbygning.

”I forbindelse med vores brændstofudfordring Fuel Duel er vi blevet bekræftet i, at branchen savne flere muligheder for at kunne samles om deres lastbilinteresse – en holdeplads, hvor der kan deles  gode ideer, billeder, resultater og kommentarer – og hvor medlemmerne samtidig kan få inspiration og ny viden. Et sådant sted stiller vi nu til rådighed med RoadStars,” siger Ole Petersen, marketingchef hos Mercedes-Benz lastbiler i Danmark.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk