Mange varevogns- og taxiejere samt virksomheder generelt har gennem årene benyttet sig af ekspertisen i klargøring opbygninger og foliering hos RTT og tidligere også Stjerneklargøring.

Nu bliver ekspertisen udvidet til Jylland efter fusion med Østjysk Radiotelefon A/S i Aarhus, som fra første maj i år bliver en del af RTT A/S.

Begge selskaber er også kendte for taxiservice – med montering af taxiudstyr, foliering af bilerne og nødvendigt el-arbejde.

Danmarks største af sin art
Den nye konstellation betyder ifølge selskabet, at RTT bliver Danmarks største leverandør af taxiservice og montering med næsten 1.000 ny-monteringer årligt samt landsdækkende inden for auto-el, varevognsopbygning og folieindpakning.

Med fusionen har RTT fundet en velegnet partner, som kan være med til at styrke RTT’s position i Jylland. Østjysk Radiotelefon har den rigtige placering, en stor kundekreds og et godt renommé i branchen.

”Ledelsen i begge virksomheder er meget enige om fremtidsvisioner og værdigrundlag, og derfor er vi sikre på, at samarbejdet bliver til fordel for både kunder og medarbejdere”, siger Claus Jønck, adm. direktør for RTT, og direktør Hans-Erik Christoffersen, Østjysk Radiotelefon A/S.

Samme kunde-oplevelse
Hans-Erik Christoffersen understreger, at alt forbliver ved det gamle for Østjysk Radiotelefon A/S’ kunder. De vil opleve samme gode service som hidtil fra den eksisterende organisation bestående af dygtige medarbejdere. Det eneste, der kommer til at ændre sig, er navnet på facaden, brevpapiret og arbejdstøjet.

Claus Jønck fortsætter som adm. direktør for RTT A/S. Hans-Erik Christoffersen træder ind i ledelsen i RTT A/S og får ansvar for RTT i Vejle og Aarhus. Jens Hultgren fortsætter som direktør for RTT og ansvarlig for RTT’s aktiviteter på Sjælland.

Fem afdelinger
RTT (Radio Telefon Teknik) A/S, blev grundlagt i 1958 og fusionerede med Stjerne Klargøring i 2009. Blandt kunderne tæller bl.a. Mercedes-Benz importøren, som får alle deres biler og varebiler i Danmark klargjort hos RTT.

RTT er pr. 1. maj placeret i Søborg, i København, på Amager, i Vejle og i Aarhus og beskæftiger cirka 60 medarbejdere.

Fakta RTT:
Landsdækkende taxiservice, auto-el og folieindpakning.

Indvendig og udvendig klargøring med bl.a. lakbehandling af nye og brugte person- og varebiler.

Alt inden for bil- og varevognsopbygning – herunder blink og lygter, navigation, bakkamera, håndfri mobil, bilvarmer, alkolås og indretning af varerum.

Folieindpakning af person-, vare- og lastbiler med design, print og montering.

Taxiservice og montering med et team af erfarne eksperter i branchen.

One-stop-shopping – alt under et tag.

Reparation af småskader samt rudeskift.

Montering og servicering af Kerstner kølesystemer til varebiler.

Transport af person- og varebiler

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk